Varning för HPV-vaccinet!

Diskutera sådant som har med vår kropp och hälsa att göra, till exempel kost, motion, sex och vikt. Barnens hälsa diskuteras i respektive forumgrupp.

Moderator: IdaLotta

Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav Teskedsgumman » 04 sep 2013, 22:24

Som många av er säkert vet har regeringen beslutat att ta med HPV-vaccin mot papillomvirus i det nationella vaccinationsprogrammet från och med detta år, 2013, trots att det kommer att öka statens utgifter med ungefär 1,5 miljoner euro(och så säger man ofta att vacciner är gratis..). Enligt THL ska vaccineringen påbörjas nu i november; http://www.thl.fi/sv_SE/web/sv/nyhet?id=33575

Som mamma till en dotter i sexan, d.v.s. i målgruppen för vaccinet, är jag extremt orolig för det här! Vaccinet har tagits med i vaccinationsprogrammet helt utan kritisk granskning, eftersom de flesta andra länder har gjort lika. Ingen har tydligen kollat upp resultatet av vaccinationskampanjerna i andra länder. Själv har jag läst om det här vaccinet i flera år och kan berätta att man ganska snabbt ser att nackdelarna överväger fördelarna flera gånger om. Jag har ännu inte sett någon riktigt debatt eller någon större allmän ”information” om vaccineringen här i landet heller, men om vi följer Sverige som redan dragit igång vaccineringen kan vi vänta oss en marknadsföringskampanj utan dess like... :swoon: riktigt så man börjar må illa. Där har man döpt kampanjen till ”I Love Me” (http://www.vardguiden.se/Iloveme), klistrat upp reklam överallt, lockar flickor med söta bilder på facebook, och kör omkring från skola till skola med en specialdesignad knallrosa buss och delar ut fina tygväskor och annat åt alla flickor som vaccinerar sig. Jag visste inte ens att det var lagligt att marknadsföra läkemedel direkt till barn och locka med allvärldens krimskrams..? Ordet drugdealer får plötsligt en helt annan innebörd...

HPV-vaccinet marknadsförs helt felaktigt som ett vaccin som ger skydd mot cancer (vilket är väldigt effektivt förstås eftersom alla är rädda för cancer), och man kan överallt läsa VACCINERA DIG MOT LIVMODERHALSCANCER! med stora bokstäver, trots att man inte borde få göra så vilseledande reklam. För det finns faktiskt inga bevis för att HPV-vaccinet verkligen skyddar mot cancer! Det kanske, möjligen, med lite tur, skyddar mot fyra av de fler än 100 olika stammar humant papillomvirus som kan orsaka HPV-infektion. Två av dessa fyra stammar är kopplade till genitala vårtor (varför man snart också kommer att rekommendera vaccinet åt pojkar) och endast två av stammarna associeras med precancerösa cellförändringar, alltså KAN MÖJLIGEN utvecklas till cancer. Det är alltså mycket troligt att man smittas av någon annan stam än de två som finns i vaccinet. Här t.ex. kan man läsa att HPV-vaccinerna Gardasil och Cervarix varken har bevisats vara säkra eller effektiva: (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23016780)

Man ”glömmer” också att berätta att HPV är en virusinfektion som är så vanlig att de flesta kommer att ha det någon gång under livet och att kroppen oftast klarar av att bekämpa infektionen helt naturligt, utan att man vet om det. HPV är en sexuellt överförbar infektion som kan förebyggas genom livsstilsval, men som också kan smitta från föräldrar till barn vid födseln eller genom t.ex. pussar. Därför har de flesta redan bildat antikroppar på naturlig väg. En finsk studie som pågick i två år visade att endast 2,6 % av befolkningen inte exponerats för HPV, och har man redan blivit utsatt för de stammar som ingår i vaccinet är vaccinet inte bara verkningslöst utan t.o.m. ÖKAR sannolikheten att man utvecklar livmoderhalscancer! Varför informeras vi inte om det? På den här adressen http://vaccin.me/2012/10/27/121-dodsfal ... -forstora/ kan ni läsa att det fram till 12 september 2012 har rapporterats 27 485 biverkningar av HPV-vaccinerna Gardasil och Cervarix i USA och att 121 av dessa var dödsfall, 9 984 krävde besök på akuten, 899 blev handikappade och 57 fick livmoderhalscancer. Lägg då till att bara 1-10% av alla biverkningar rapporteras! På samma adress kan ni även läsa att British Medical Journal har publicerat en redogörelse om en 16-årig flicka som har blivit infertil efter HPV-vaccination (vaccinet Gardasil innehåller bl.a. polysorbat 80 som är känt för att orsaka infertilitet). Även att man har hittat spår efter HPV-vaccin i hjärnan hos två döda flickor, trots att det rent teoretiskt inte ska kunna korsa blod-hjärnbarriären.

Biverkningar som hittills har rapporterats är bl.a. anfall, kramper, artrit, andningssvårigheter, synstörningar, ihållande kräkningar, allvarliga hudutslag, förlorat medvetande, Guillain-Barres syndrom, svullna kroppsdelar, störningar i hjärta och njurar, genitala vårtor, cellförändringar och HPV-infektion (alltså det främsta skälet till att vaccinera sig!). Desperata föräldrar och privata organisationer försöker informera om riskerna med vaccinet och vädjar till myndigheterna att de ska sluta vaccinera. Men inget händer. De bara blundar och håller för öronen. I Sverige har de t.o.m. gått ut med den informationen att vaccinet inte har några allvarliga biverkningar alls, och att det är helt onödigt att oroa sig för biverkningar. Hur i hela världen kan det få gå till så här? Tydligen betyder människors hälsa ingenting så länge läkemedelsbolagen får fortsätta att håva in pengar. :evil:

Här har jag skrivit på en namninsamling som ska skickas till President Barack Obama och den amerikanska kongressen i hopp om att de då ska uppmärksamma och utreda alla skador och dödsfall som HPV-vaccinet har orsakat: http://www.thepetitionsite.com/14/inves ... 5925417366 Insamlingen har 16,911 underskrifter, varav många själva har skadats av vaccinet (läs kommentarerna där under!), men tyvärr verkar den vara avslutad nu.

Vi är många som vill lära våra ungar att tänka själva genom att föregå med gott exempel, så jag hoppas verkligen att alla föräldrar tar sitt ansvar och läser på nu så att ingen här i landet behöver mista sin dotter p.g.a. att HPV-vaccinet har lagts till i det nationella vaccinationsprogrammet. Det var många som försökte varna för svininfluensavaccinet också innan katastrofen var ett faktum och mängder av människor fick sina liv förstörda av det, så jag hoppas med detta inlägg få många av er att tänka till och söka mer info på egen hand. Jag kommer också att skriva mer när jag har tid. Måste sluta nu så någon orkar läsa också.
Senast redigerad av Teskedsgumman 04 sep 2013, 22:55, redigerad totalt 2 gånger.
Vill du ha hjälp med att hitta en säker bilbarnstol? http://bloggen.fi/bilstolslotsen/

Vill du ha allsidig info om vacciner? http://vaccin.me/
Teskedsgumman
Mammapappa-proffs
Mammapappa-proffs
 
Inlägg: 1570
Blev medlem: 23 jul 2008, 21:01

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav Teskedsgumman » 04 sep 2013, 22:35

Måste bara lägga till med det samma att de japanska myndigheterna är först i världen med att visa lite förstånd och har nu slutat att rekommendera HPV-vaccinet p.g.a. alla biverkningar:

http://vaccin.me/2013/08/14/japan-sluta ... pv-vaccin/


Och en dansk läkare startar uppror mot HPV-vaccinet eftersom han anser att det är etiskt oförsvarligt att fortsätta vaccinera:

http://vaccin.me/2013/09/03/dansk-lakar ... inationen/


Så lite hopp finns det! :tumme:
Vill du ha hjälp med att hitta en säker bilbarnstol? http://bloggen.fi/bilstolslotsen/

Vill du ha allsidig info om vacciner? http://vaccin.me/
Teskedsgumman
Mammapappa-proffs
Mammapappa-proffs
 
Inlägg: 1570
Blev medlem: 23 jul 2008, 21:01

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav Teskedsgumman » 13 sep 2013, 22:31

Danmark vågar!! :w00t: Heja, heja!! :clap: För ett par dagar sedan togs de allvarliga skadorna som orsakas av HPV-vaccinet upp på nyheterna i dansk tv! Något liknande har varken hänt i Finland eller Sverige hittills. Här är det tyst som i graven fortfarande.

http://www.youtube.com/watch?v=4QlF705d ... e=youtu.be

Och här på vaccin.me om (samma)19-åriga Astrid som sitter i rullstol efter HPV-vaccinationen: http://vaccin.me/2013/09/09/19-ariga-as ... inationen/
Vill du ha hjälp med att hitta en säker bilbarnstol? http://bloggen.fi/bilstolslotsen/

Vill du ha allsidig info om vacciner? http://vaccin.me/
Teskedsgumman
Mammapappa-proffs
Mammapappa-proffs
 
Inlägg: 1570
Blev medlem: 23 jul 2008, 21:01

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav borgbacken » 16 okt 2013, 13:47

Alla med små tjejer, tänk er noga för innan ni gör ert val!
http://newsvoice.se/2013/06/28/hpv-vacc ... ortroende/

Allt fler länder stoppar HPV vaccination av unga flickor medan vi i Finland får snart ta del av grymma föräljningskampanje då massvaccinationen av våra småtjejer inleds... http://www.prweb.com/releases/2013/9/prweb11084444.htm
Bild
Bild
Bild
Användarvisningsbild
borgbacken
Mammapappa-proffs
Mammapappa-proffs
 
Inlägg: 1370
Blev medlem: 27 jun 2009, 20:17
Ort: Korsholm

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav Kileane » 17 okt 2013, 09:56

Min dotter kommer inte att få detta vaccin.

Sen vill jag bara säga att jag är absolut ingen vaccinmotståndare utan bara skeptisk av naturen till det mesta! Vi kommer nog att vaccinera mot allt "det vanliga" (stelkramp, polio, difteri, mässling osv) men har valt bort oprövade vacciner (tex. hepatit B) och såna som vi anser vara direkt onödiga eller felaktiga (rota, pneumokock). HPV-vaccinet kan väl med fog sägas höra till båda dessa grupper...

Det jag ville skriva, som gjorde mig en smula upprörd, var en artikel i Österbottens Tidning för ett antal veckor sedan. Där intervjuades hälsovårdspersonal, som sa att de har ett stort upplysningsarbete framför sig med att berätta om vaccinets fördelar till unga tonårsflickor - enligt deras egna undersökningar var det endast 1 av 10 (jag kan minnas siffran fel) som ens kände till vaccinet och man skulle därför inleda en stor kampanj för att få fler att vaccinera sig.

Ursäkta mig, men sen när blev det tillåtet att göra (okritiskt positiv) reklam för läkemedelsprodukter direkt till barn?! Är det inte till mig som förälder som infokampanjen ska riktas? En 11-12-åring har väl knappast erfarenhet och kunskap för att själv göra detta val, är det ens lagligt att vända sig direkt till barnen och inte till vårdnadshavarna?

Jag blev riktigt upprörd faktiskt och tänkte skriva en insändare om saken men som allt annat så hann det gå för länge så sen blev det inget. Vi kommer iaf. tydligt att meddela från vår familjs sida att vår dotter ska inte vaccineras mot någonting alls utan vårt godkännande!
Bild
Med kreativa ambitioner - http://mitthjortronbo.blogspot.fi
Kileane
Supermedlem
Supermedlem
 
Inlägg: 325
Blev medlem: 02 dec 2010, 13:09
Ort: Mellersta Österbotten

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav företagarmamman » 26 okt 2013, 16:40

Så har breven börjat droppa in: först ett till 13-åringen, sedan ett par dagar senare ett till mig och ett separat till min man. Hm! Jag blir alltid skeptisk när man måste sälja något till mig i sådan mångfalld.

Men hur ska jag får min 13-åring att själv kunna ta ställning till det här utan att skrämma upp henne? Jag kan ju inte direkt säga "nej du får inte" eller "ja du ska", som man kunde med en 9-10 åring, utan hon måste ju få veta varför jag anser det ena eller det andra baserat på fakta utan att bli uppskrämd och vägra ta andra vaccinationer, som kan vara nog så bra att ha i kraft när man blir äldre (t.ex. stelkrampsvaccinationen).

Om brevet bara hade kommit till föräldrarna hade det varit ett enkelt val, pappersinsamlingen, men nu måste man ju diskutera och gå igenom fakta, som en 13-åring ännu inte helt kommer att förstå.
företagarmamman
Mammapappa-proffs
Mammapappa-proffs
 
Inlägg: 976
Blev medlem: 07 jun 2006, 11:21
Ort: Västra Nyland

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav Cecilia » 26 okt 2013, 23:25

företagarmamman skrev:sedan ett par dagar senare ett till mig och ett separat till min man.


Ja ha det kommer skilda brev. Det är bara dottern som fått ännu, så det kommer väl i nästa vecka. Hennes brev hittade jag öppnat på köksbordet när jag kom hem från jobb, reagerade inte först vad det egentligen var.
"flerbarnsmor"

Bild
Användarvisningsbild
Cecilia
Stamgäst
Stamgäst
 
Inlägg: 5612
Blev medlem: 26 mar 2005, 02:35

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav Teskedsgumman » 26 okt 2013, 23:27

Tack för era inlägg. Ja, nu har marknadsföringskampanjen dragit igång på riktigt, och den verkar inte vara långt ifrån Sveriges kampanj "I Love Me". Här har vi också fått TRE(!) brev från THL de senaste dagarna. Ett till dottern, ett till maken och ett till mig. :swoon: Det första jag tänkte då, när den värsta ilskan hade lagt sig efter att jag läst den s.k. infon, var hur mycket dessa brev kommer att kosta för hela landet?? Och sen tänkte jag precis som dig företagarmamman, att hjälp vilka försäljningstrix de tar till. Det hade ju förstås räckt gott och väl med ett papper adresserat till föräldrarna, eftersom det är de som ska besluta om vilka läkemedel barnen ska få. Men då hade ju föräldrarna bättre kunnat ta beslutet själva och inte behövt involvera sin dotter så mycket i beslutet om de inte ville. För vilken 12-13-åring kan förstå vidden av det här? Men på detta smarta sätt och med sin rosaskimrande kampanj (som ni kan se här: http://tyttojenjuttu.fi/material/ ) har de nu fått förmedlat åt alla småflickor att detta är "tjejernas grej". Att man självklart ska vara en i tjejgruppen och göra som alla andra. Att det är spännande, tufft och inne att få vara med om detta. Vad blir det då om man tackar nej? Vilken 12-åring vill vara utanför nåt så spännande och stort som "tjejernas grej" och kan stå emot grupptrycket? Det är inte svårt att förstå att det kommer att orsaka problem i en del familjer, om föräldrarna vill en sak och barnet en annan. Som tur har vi en väldigt mogen och förståndig 12-åring som aldrig någonsin frivilligt skulle ta emot ett vaccin, så hon kommer åtminstone inte att ha några problem med att stå emot grupptrycket. Eftersom jag hjälper till lite med sajten http://vaccin.me/ har vi en väldigt öppen dialog om vacciner och andra läkemedel här hemma och känner flera familjer som har vaccinskadade barn, så våra barn vet troligen mer om vacciner redan än många vuxna. Dottern sa nog att flickorna i klassen har diskuterat vaccineringen lite redan och att det lät som att nästan ingen skulle ta den (hurraaa!!). Själv är jag dock väldigt orolig för att någon av hennes närmaste vänner ska skadas allvarligt av vaccinet, eftersom jag vet allt för mycket om vad som kan hända... :ledsen: Och jo, jag vet att det är frivilligt. Men det är ju ingen tröst sen för dem som får men för livet och kommer att ångra sig för all framtid. Jag menar vad ska man säga då? "Ojdå, det var ju synd att din dotter dog/fick men för livet, men ni valde ju det åtminstone själva." Hmpf! :ledsen:


Jag hoppas att alla föräldrar som har fått hem den rosaskimrande reklamen om vaccinet, där det bl.a. står att det finns mycket kunskap om vaccinets säkerhet och att det inte orsakar några allvarliga biverkningar, tar sig tid att se på den här videon för att få en liten inblick i hur det på riktigt ser ut i resten av världen. För THL har inte en aning. Eller så ljuger de på flit. http://www.youtube.com/watch?v=WCA5haGU6sI&app=desktop


Flickor överallt i världen får men för livet eller dör strax efter vaccineringen, och de allra flesta blir utdömda som icke trovärdiga och som "tillfälligheter" som inte har något samband med vaccineringen. Som jag hörde en läkare säga efter att en fullt frisk flicka hade dött samma dag som hon fått en dos HPV-vaccin "Det finns inget bevis för att det har med vaccinet att göra, småflickor dör ju hela tiden". Jojo... :evil: Det är extremt svårt att få en vaccinskada utredd, anmäld och erkänd. Och ännu svårare att få en diagnos och bra vård. Som exempel är det väldigt många som blev skadade av svininfluensavaccinet som ännu bara bollas runt inom vården och inte ens ha fått en diagnos. Fast det har gått flera år. Därför har vi inte alls sett slutresultatet av den vaccineringen ännu, eftersom bara en bråkdel av de skadade har fått sina biverkningar anmälda. Och de som drabbades av narkolepsi (de enda som fått höras i media) är bara EN grupp, det finns massor av andra skador också. Många av biverkningarna påminner om dem som rapporterats efter HPV-vaccineringarna runt om i världen. Gå in på http://liveteftersprutan.blogspot.fi/ och läs mer.
Vill du ha hjälp med att hitta en säker bilbarnstol? http://bloggen.fi/bilstolslotsen/

Vill du ha allsidig info om vacciner? http://vaccin.me/
Teskedsgumman
Mammapappa-proffs
Mammapappa-proffs
 
Inlägg: 1570
Blev medlem: 23 jul 2008, 21:01

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav Teskedsgumman » 01 nov 2013, 14:14

En välskriven artikel om HPV-vaccinet i Vasabladet idag! ÄNTLIGEN!!! :clap:


Cervarix förhindrar inte cancer

Gammelmedia, inklusive Vasabladet, översvämmas nu av vaccinpropaganda inför den förestående massvaccineringen med Cervarix, vaccinet som påstås skydda mot livmoderhalscancer. Att media helt och hållet övergivit sin roll som vakthund i medborgarnas tjänst, och i stället blivit en pudel i knäet på myndigheter och sjukvårdsapparat, är ingen nyhet. Men det är ändå lika upprörande och sorgligt att se hur dagstidningarna vilseleder sina läsare.

Den som vill få en mer sanningsenlig bild av vaccinet och dess risker, rekommenderas titta på Kalla Fakta del 7 som sändes från Sveriges TV4 den 21 april 2013. Programmet kan ses på http://www.tv4play.se. I programmet intervjuas bland andra Diane Harper, en av de främsta hpv-experterna i världen. Harper menar att läkemedelsföretagens marknadsföring är felaktig, eftersom vaccinet påstås skydda mot cancer – något som aldrig bevisats. Detta för att inga långtidsstudier gjorts. Det tar 20-40 år för livmoderhalscancer att utvecklas, och sjukdomen drabbar främst kvinnor över 50 år. Nu ska flickor i årskurs 6-9 vaccineras med löfte om att de får skydd mot cancer – trots att barn inte drabbas av livmoderhalscancer. Hur länge det påstådda skyddet varar är det ingen som vet. Därför är alla de flickor som nu låter sig vaccineras med i ett jättelikt experiment.

Cervarix tillverkas av GlaxoSmithKline, samma företag som tillverkade det påstått säkra svininfluensavaccinet Pandemrix. Cervarix är avsett att skydda mot två av de vanligaste stammarna av hpv (humant papillomvirus). Varje dos innehåller proteiner från hpv-typerna 16 och 18, sammansatta som virusliknande partiklar framställda med rekombinant dna-teknik (genkloning med användning av insektsmaterial) i celler från en fjäril i familjen nattflyn. Varje dos innehåller också 500 mikrogram aluminium, att jämföra med det konkurrerande vaccinet Gardasil som innehåller ”endast” 225 mikrogram aluminium.

Aluminium är neurotoxiskt, även i små mängder, och har en lång historia av väldokumenterade hälsorisker. Ny forskning ledd av kanadensaren dr Chris Shaw, hjärnforskare och professor vid University of British Columbia, visar en koppling mellan aluminiumhydroxid som används i vacciner, och symtom som sätts i samband med Parkinsons sjukdom, amyotrofisk lateralskleros (förlamningssjukdom) och Alzheimers sjukdom. Möss som injicerats med denna vanliga vaccinbeståndsdel utvecklade statistiskt signifikanta ökningar av minnesförlust, ångest, allergiska hudreaktioner och skador på nervceller.

Det finns över 100 olika stammar av hpv. Minst 15 av dessa anses cancerframkallande. Cervarix påstås skydda mot två av dessa, och dessa två anses orsaka ca 70 procent av all livmoderhalscancer. När tillverkaren hävdar ett 95-procentigt skydd, är det alltså inte fråga om ett 95-procentigt skydd mot hpv, utan mot hpv av stammarna 16 och 18. Man kan fortfarande få hpv av de andra stammarna. Ett beaktansvärt problem är att när vacciner enbart riktar in sig på ett litet antal stammar som kan orsaka sjukdom, kan mindre utbredda stammar ersätta vaccinstammarna. Dessa mindre stammar avancerar då och kan bli farligare. Till exempel fortsatte den totala incidensen av hpv-sjukdom – oavsett hpv-typ – att öka hos försökspersonerna i en vaccinstudie (publicerad 2007 i New England Journal of Medicine), vilket insinuerar att andra cancerframkallande hpv-typer kan fylla de tomrum som skapas efter eliminering av typerna 16 och 18. Dessutom har forskning i USA visat att vaccinerade kvinnor fått ett oproportionerligt stort antal fall av cellförändringar orsakade av hpv-stammar som inte ingick i vaccinet.

När det gäller vaccintillverkarens häpnadsväckande påstående om vaccinets 95-procentiga effektivitet, är det viktigt att inse att inga verkliga fall av livmoderhalscancer förhindrades hos någon av försökspersonerna i någon av de kliniska studierna av hpv-vaccinet. Detta beror på att studieperioden inte var tillräckligt lång för att livmoderhalscancer skulle kunna utvecklas. I stället är alla påståenden vad gäller vaccinets effektivitet baserade på en indirekt effektivitetsanalys. Forskare antar att vissa ”surrogatmarkörer” eller ”precancerösa förändringar” föregår livmoderhalscancer. Att förebygga dessa förändringar tros resultera i förebyggandet av livmoderhalscancer.

Men att ha hpv betyder inte att man får cancer. Om så vore skulle cirka 80 procent av Finlands alla kvinnor insjukna i livmoderhalscancer. För faktum är att 8 av 10 personer någon gång under sitt liv smittats av papillomviruset. De flesta vet dock inte om smittan, eftersom infektionen oftast inte ger några symtom och i allmänhet läker av sig själv. Detta betyder att det är något annat som utlöser cancern – att hävda att hpv-virus orsakar cancer är uppenbarligen fel! Studier har också visat att man kan ha livmoderhalscancer utan att något hpv-virus detekterats.

Livmoderhalscancer är relativt ovanligt i Finland. Cirka 150 fall konstateras per år, vilket kan jämföras med över 3 500 fall av bröstcancer och cirka 600 fall av äggstocks- och livmoderkroppscancer. Som Studenternas hälsovårdsstiftelse skriver: ”Risken för att hpv-förändringar i livmoderhalsen leder till cancer är mycket liten, så det finns ingen orsak att vara rädd för detta.”

Vad är det då som gör att vissa hpv-infektioner blir kroniska och eventuellt kan leda till cancer? Riskfaktorer för att utveckla en kronisk hpv-infektion anses vara bland annat rökning, samtidiga herpes-, klamydia-, eller hiv-infektioner och långvarig användning av p-piller. Ett allmänt nedsatt immunförsvar ökar naturligt nog risken för att en hpv-infektion ska bli kronisk. Som alltid är ett bra immunförsvar det säkraste sättet att skydda sig mot sjukdomar – och dessutom är det riskfritt vad gäller biverkningar!

Återigen, när vaccinet testades var det ingen som i själva verket fick livmoderhalscancer – varken i vaccingruppen eller i placebogruppen – och det finns hittills inga faktiska bevis på att ett enda fall av cancer har förhindrats, eller kommer att förhindras, av detta vaccin.

Linda Karlström
Redaktör för Vaccin.me
Vill du ha hjälp med att hitta en säker bilbarnstol? http://bloggen.fi/bilstolslotsen/

Vill du ha allsidig info om vacciner? http://vaccin.me/
Teskedsgumman
Mammapappa-proffs
Mammapappa-proffs
 
Inlägg: 1570
Blev medlem: 23 jul 2008, 21:01

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav Teskedsgumman » 01 nov 2013, 14:21

^ Här är en direktlänk till Kalla Fakta avsnittet som handlar om HPV-vaccineringen: http://www.tv4.se/kalla-fakta/klipp/kal ... -7-2335799

Det är verkligen sevärt!
Vill du ha hjälp med att hitta en säker bilbarnstol? http://bloggen.fi/bilstolslotsen/

Vill du ha allsidig info om vacciner? http://vaccin.me/
Teskedsgumman
Mammapappa-proffs
Mammapappa-proffs
 
Inlägg: 1570
Blev medlem: 23 jul 2008, 21:01

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav Teskedsgumman » 04 nov 2013, 14:41

:!: Alla som funderar på HPV-vaccinet, eller andra vacciner:

Ni är hjärtligt välkomna på vaccinföreläsning med Linda Karlström söndagen 17.11 på lokalen i Kvevlax, kl. 15 - 17.30. Vi börjar med kaffe och kör på utan paus. Efteråt finns det tid för frågor och diskussion, och Linda har lovat att ta upp HPV-vaccinet lite extra då. Det finns även en del litteratur till salu. 6 € / person inkluderar kaffe med tilltugg. Anmälan får skickas till alvs79@netikka.fi


Den internationella vaccinexperten dr Suzanne Humphries föreläser i Finland 23-24 november! :tumme:

"Suzanne Humphries är läkare i USA och innehar doktorstitel i medicin. Hon har varit verksam inom socialmedicin och arbetat som njurläkare under 14 års tid. Humphries är en internationell vaccinexpert, som kommer till Finland (Tammerfors och Helsingfors) i november för att föreläsa om vaccinationer och deras effekter. I sitt arbete har hon sett baksidan med vaccinationer; hur patienternas hälsa har kollapsat och hur sambandet med vaccin förnekas. Trots att bevisen är iögonenfallande, tystas de ner."

http://vaccin.me/2013/11/02/den-interna ... -november/ :clap: :clap: :clap:


Här kan ni se en kort intervju med henne också där hon säger att vacciner aldrig har varit säkra och att de alltid utsätter barn för mycket allvarliga risker:

http://vaccin.me/2012/01/09/vacciner-ha ... ga-risker/
Vill du ha hjälp med att hitta en säker bilbarnstol? http://bloggen.fi/bilstolslotsen/

Vill du ha allsidig info om vacciner? http://vaccin.me/
Teskedsgumman
Mammapappa-proffs
Mammapappa-proffs
 
Inlägg: 1570
Blev medlem: 23 jul 2008, 21:01

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav Klas777 » 06 nov 2013, 13:33

innehåll borttaget pga osakligt innehåll o personligt påhopp. IdaLotta//mod.
Klas777
 
Inlägg: 42
Blev medlem: 29 mar 2013, 12:26

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav Klas777 » 06 nov 2013, 13:36

Teskedsgumman skrev::!: Alla som funderar på HPV-vaccinet, eller andra vacciner:

Ni är hjärtligt välkomna på vaccinföreläsning med Linda Karlström söndagen 17.11 på lokalen i Kvevlax, kl. 15 - 17.30. Vi börjar med kaffe och kör på utan paus. Efteråt finns det tid för frågor och diskussion, och Linda har lovat att ta upp HPV-vaccinet lite extra då. Det finns även en del litteratur till salu. 6 € / person inkluderar kaffe med tilltugg. Anmälan får skickas till alvs79@netikka.fi


Den internationella vaccinexperten dr Suzanne Humphries föreläser i Finland 23-24 november! :tumme:

"Suzanne Humphries är läkare i USA och innehar doktorstitel i medicin. Hon har varit verksam inom socialmedicin och arbetat som njurläkare under 14 års tid. Humphries är en internationell vaccinexpert, som kommer till Finland (Tammerfors och Helsingfors) i november för att föreläsa om vaccinationer och deras effekter. I sitt arbete har hon sett baksidan med vaccinationer; hur patienternas hälsa har kollapsat och hur sambandet med vaccin förnekas. Trots att bevisen är iögonenfallande, tystas de ner."

http://vaccin.me/2013/11/02/den-interna ... -november/ :clap: :clap: :clap:

Varning för Linda Karlström och Teskedsgumman. Linda Karlström har skämt ut sig i Sverige genom att åka runt och sprida knasig antivaccpropaganda. Hon propagerar dessutom för kvacksalveri och humbug. Hon är otroligt okunnig och hennes argument visar att hon inte förstår något om vacciner. Detta är ren galenskap.
Här kan ni se en kort intervju med henne också där hon säger att vacciner aldrig har varit säkra och att de alltid utsätter barn för mycket allvarliga risker:

http://vaccin.me/2012/01/09/vacciner-ha ... ga-risker/
Klas777
 
Inlägg: 42
Blev medlem: 29 mar 2013, 12:26

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav Klas777 » 06 nov 2013, 13:41

Lägg inte ner tid på att lyssna på eländet.

vuxna människor skall kunna framföra sina åsikter sakligt, innehållet i detta meddelande var personligt påhopp. IdaLotta//mod.
Klas777
 
Inlägg: 42
Blev medlem: 29 mar 2013, 12:26

Re: Varning för HPV-vaccinet!

Oläst inläggav Honeybunches » 07 nov 2013, 12:46

Ikväll kl.19.55 blir det debatt i Yle 5 om hpv-vaccinet! http://vaccin.me/2013/11/06/linda-karls ... -november/
Användarvisningsbild
Honeybunches
Silvermedlem
 
Inlägg: 94
Blev medlem: 14 aug 2009, 06:35
Ort: Vasa

Nästa


Banner för våra hjärteinlägg

Återgå till Kropp, hälsa och sex

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 9 gäster