Vill du bli moderator på mammapappa?

Vi är en finlandssvensk gemenskap bestående av föräldrar och blivande föräldrar. Denna kategori är för oss som har åsikter om webbsidorna, gemenskapen och forumet som döljer sig under samlingsnamnet mammapappa.com,

Moderator: Peetra

Vill du bli moderator på mammapappa?

Oläst inläggav Tove Ø » 01 nov 2011, 11:27

Forum mammapappa söker igen en eller flera nya moderatorer. Mängden nya moderatorer beror på hur många som är intresserade av hur många kategorier. Alla nya börjar normalt ändå med en mjukstart där man delar ansvaret med en annan moderator.

Kvalifikationer för moderatorer:

1. Att du har koll på mammapappas regler
2. Att du är engagerad i forumet
3. Att du är en aktiv medlem. Om du inte är en skrivande person av dig, så ska du i din ansökan beskriva vilka kategorier du läser i eller på vilket sett du engagerat dig/kommer att engagera dig i forumets verksamhet.

Vad innebär det att vara moderator?

1. Att du tar dina uppgifter på allvar
2. Att du har tid för forumet flera dagar i veckan
3. Att du har lust, ork och viljan att modda i ett forum

Skriv ihop en ansökan som förklarar varför just DU skulle passa som moderator och skicka den per e-post till tove@mammapappa.com eller via PM till Tove Ø. Berätta gärna vilka kategorier du speciellt intresserar dig av.

Du behöver inte kunna något i teknisk väg för att moderera, det finns en svenskspråkig guide för det, som vi iofs inte använder så mycket, för vi frågar istället varandra i vår arbetskategori. Har du frågor kan du skriva här eller kontakta någon av moderatorerna som säkert kan berättar mer.

Hör av dig!
The Mama på mammapappa.com http://www.mammapappa.com/om/vem/
Användarvisningsbild
Tove Ø
Direktör
Direktör
 
Inlägg: 336
Blev medlem: 08 apr 2006, 11:58
Ort: Helsingfors


Banner för våra hjärteinlägg

Återgå till Om mammapapputerna

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 4 gäster