skolgympan

Här kan du skriva om ämnen som är för känsliga för Ordet är fritt. Trivselreglerna gäller extra mycket i den här kategorin, eftersom alla är anonyma. Ämnen som inte passar i den här kategorin kommer att flyttas.

Moderatorer: IdaLotta, acasia, Lysmasken, Tinde

skolgympan

Oläst inläggav Gäst » 02 aug 2015, 00:12

Har själv rätt dåliga erfarenheter av skolgympan, speciellt från högstadiet. Men har även haft en härlig gympalärare en tid, så jag vet att det inte e omöjligt att få oss som inte e särskilt sportiga av oss att gilla gympan. Tänkte det kunde vara bra med en tråd där man kan dela med sig av traumatiska minnen från skolgympan, men även berätta om fina lärare och dela med sig av tips om vad man kan göra för att gympalektionerna ska bli bättre.

En klassiker är ju det här med att välja lag. om de två bästa får välja blir ju stämningen i gruppen inte särskilt bra eftersom det här lagindelningssättet uppmuntrar till mobbning. Vad kan man som förälder göra för att få slut på detta?
Gäst
 

Bli medlem, eller logga in! Medlemskap är gratis.


Re: skolgympan

Oläst inläggav Polispussaren1974 » 12 aug 2015, 23:45

Eller vad sägs om Gympalärare, som har Elever, att köra över ryska gummor, då man cyklar med konditioncykel, alltså poengen är, att man skall trampa snabbt på relativt tung vikt, för att visa, att benen nog orkar och då, är ju ett bra sätt, att cykla över ryska Gummor, som går på trotuaren och då dessa närmar sig, skall man bara öka på farten, för att hinna köra över dem och Läraren, ger ifrån sig deras dödskrik, då man lyckas köra över dem, då de blir till mos. Då på "stenåldern," tyckte man på ett sätt, att Läraren, var litet småtokig med sin dylika metod, som vi faktiskt med en Bekant, började utveckla en ännu mer "advancerad" version, dvs, då en del av före detta Grundskolhusets fönster, vätte mot en gata, där treans spårvagn gick, så då man hade radion annors bara på kortvågsläget, tog den emot ljudet, då treans spårvagn skall åka iväg från hållplatsen som störningar, så då, kunde man ju hitta på, att man skall cykla möjligast snabbt över spårvagnskänorna, för att hinna undan trean, som faktiskt har sin tidtabell att hålla och då man hör ljudet av en ivägåkande trea, har man inte hunnit undan, utan blir överkörd med cykel och allt och man får litet minus i boken, då konditionen, inte är riktigt i skick. Eller så kan man ju konditioncykla från Helsingfors till Hessburger i Sangt Karins och kanske i Gymnasiets sista årskurs, då åldern visar en etta och -en åtta från Helsingfors till Nagu Alko och hämta sprit och -hamburgare som tack till Läraren, då hen trots allt hade kreativitet i metoder.
Polispussaren1974
 
Inlägg: 25
Blev medlem: 17 apr 2013, 22:47Banner för våra hjärteinlägg

Återgå till Känsliga rummet

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 15 gäster