Nigeria spam i Jesu namn

Evighetstrådar och chattrådar.

Moderator: acasia

Kategoriregler
viewtopic.php?f=7&t=18520

Nigeria spam i Jesu namn

Oläst inläggav Peetra » 22 maj 2014, 23:23

Det här var nytt för mig, jag fick mig ett bra skratt då jag läste detta brev, men det är ju också lite skrämmande eftersom folk lättare låter sig luras om de tror <att de är i kontakt med en kristen människa.
Jag hälsar er i Jesu namn .
Jag vill att du läser detta brev väldigt bra eftersom jag vet att du kommer att överraska på att ta emot mitt brev , men som en tjänare av den levande Guden som du borde vetat att våra vägar är inte hans sätt han arbetar på många olika sätt och allt fungerar för bra till dem som tror på Kristus Jesus.

Vänligen inte ignorera detta meddelande eftersom du väljer att arbeta med detta projekt .

Jag är Mrs Ella Joice Baker från Storbritannien , jag är gift med chefen . Steve George Baker innan han dog av värme attack som varar endast 1 dag.
Min framlidne make var mycket förmögen affärsman och efter hans död ärvde jag alla hans företag och rikedom .
Nyligen gjorde min doktor det klart för mig att jag inte kan leva i mer än en månad , så nu bestämde jag mig för att dela en del av vårt välstånd , för att bidra till utvecklingen av barnhem i Afrika, Asien , Amerika, Syd Amerika och Europa för allsmäktig Gud att förbarma sig över min själ och min man själ när det kan ske .

Jag väljer dig , efter att ha besökt platsen katalogen och jag bad om det innan jag bestämde mig för att donera en del av medlen genom dig för att hjälpa de mindre privilegierade , jag är villig att donera summan av $ 750.000 ( sjuhundrafemtio tusen United State dollar ) för Guds verk . Jag vill att denna fond att användas i kristna aktiviteter som , Barnhem , kristna skolor och kyrkor för att sprida Guds ord .

Jag vill också att du ska veta att fonden ligger i en bank här i London , STORBRITANNIEN När jag hör från dig ; Jag kommer att skriva en check på ditt namn för att göra det möjligt för dig kontanter fonden i någon bank som du väljer i ditt land .
Jag uppriktigt ber jag att denna fond , när det är i din ägo som du kommer att använda den för att som jag sa att jag kom för att upptäcka att förvärvet av rikedom utan välgörenhet är fåfänga . Om du är villig att hjälpa mig hantera detta projekt i ditt område vänligen skicka till mig med nedanstående uppgifter , enligt nedan för jag officiellt skriva en check på ditt namn .

Ditt fullständiga namn /
Ditt yrke / ditt land

Så fort jag får den här informationen från dig ska jag ge banken att ge dig fonden på en check för att du kontanter fonden i någon bank som du väljer i ditt land för expansionen av kungariket av vår Herre Jesus Kristus , eftersom han bor .

Alltid Jag ber att nåd vår Herre Jesus och Guds kärlek och gemenskap i Gud vara med dig och din familj .

Må Gud välsigna dig som du gör ditt arbete
Vänligen om du inte kan hantera det här projektet vänligen meddela mig snarast möjligt för mig att leta efter någon annan som kan hantera det här projektet omedelbart eftersom jag inte kan lista vad som ska hända med mig för de kommande minuter och det är inte bra att överge denna fond på banken medan det finns många barn som lider , hemlösa barn är oräkneliga .

Jag väntar på ditt brådskande svar snart .
Din syster i Kristus .
Syster Ella Joice Baker
Användarvisningsbild
Peetra
Kvalitetskontroll-tant
Kvalitetskontroll-tant
 
Inlägg: 7076
Blev medlem: 18 jun 2006, 17:33
Ort: The Interwebz

Bli medlem, eller logga in! Medlemskap är gratis.


Re: Nigeria spam i Jesu namn

Oläst inläggav Polispussaren1974 » 25 jun 2014, 04:23

Nej, utan i Polispussarens namn, för Polispussaren, har lika stor makt, som Kristus! Vanligtvis, svarar jag inte på Spam, men fick en gång info om potensmedicin, som kan göra karapenisar större, tjockare osv och svarade sändaren, att man skulle tex. kunna använda produkten så, att kvinnlig Städare, skaffar det till sig, för att låta sina manliga, Dementa Kunder, pröva på det och förståss, föreslog jag det till min Städare, som har mycket av Dementa Kunder, men hon bara svarade "kääk," medan en hennes Kollega, skulle har sagt med bestämmd röst, att Matti har så litet att göra, att han skall gå ut på promenad. Sådant är det, då Kollegan, har 3-årig pojke i trotsåldern!
Polispussaren1974
 
Inlägg: 25
Blev medlem: 17 apr 2013, 22:47Banner för våra hjärteinlägg

Återgå till Lektrådar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 14 gäster