Sökes vårdare hem (Esbo)

Här kan medlemmarna på mammapappa.com fritt tipsa varandra om varor och tjänster, utan att de störa de som inte vill ha reklam. Den här gruppen kan användas även för valreklam. Självklart gäller reglerna för forumet i allmänhet även här.

Moderatorer: IdaLotta, Peetra, acasia

Kategoriregler
Det ska räcka med en tråd / firma eller sajt eller jippo, utom i undantagsfall. Läs även Trivselreglerna och Kategorireglerna

Sökes vårdare hem (Esbo)

Oläst inläggav JohannaMer » 10 mar 2018, 11:15

Hej,

Vi söker vårdare hem åt två barn (åldern 5 och 2) i Hagalund start i augusti/september (vi kan tillsammans komma överens mera specifikt). Till jobbet skulle ingå att följa/hämta barnen till klubb och hobbyverksamhet (bra förbindelser), ute- och innelek samt tillagning av lunch och mellanmål åt barnen. Jobbet skulle vara dagtid må-fre mellan 20-35 timmar i veckan, berättar gärna mer specifikt via mejl!

Vi bor centralt i Hagalund med bra förbindelser, bland härliga parker rakt utanför dörren (tryggt och lätt att komma ut med barnen). Barnen är snälla och duktiga.

Vi är en tvåspråkig familj med önskan om att vårdspråket är svenska. Vi väntar oss att få höra om dig och svarar gärna på frågor!

Mvh,
Johanna

merilainen.johanna@gmail.com
JohannaMer
 
Inlägg: 4
Blev medlem: 09 sep 2014, 08:48

Bli medlem, eller logga in! Medlemskap är gratis.Vha, läser vår statistik fel?!! är du inte medlem? Bli medlemÅtergå till Reklam och erbjudanden

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster