Kategoriregler

Här kan medlemmarna på mammapappa.com fritt tipsa varandra om varor och tjänster, utan att de störa de som inte vill ha reklam. Den här gruppen kan användas även för valreklam. Självklart gäller reglerna för forumet i allmänhet även här.

Moderatorer: IdaLotta, Peetra, acasia

Kategoriregler
Det ska räcka med en tråd / firma eller sajt eller jippo, utom i undantagsfall. Läs även Trivselreglerna och Kategorireglerna

Kategoriregler

Oläst inläggav Peetra » 29 apr 2010, 17:53

Vi har fått förslag till utveckling av Säljes/Skänkes/Köpes och nu träder de nya reglerna ikraft!

Mammapappa.com ansvarar ej för produkterna.

Alla annonser är i kraft en månad, därefter raderas de automatiskt.

Trådstartaren får puffa upp sin annons 3 gånger, så annonsen hänger kvar i högst två månader.

Trådstartaren i Säljes, Skänkes, Köpes eller Reklam och Erbjudanden kan låsa sin egen tråd, då varan är köpt, bortgiven eller såld eller då ett erbjudande inte längre är i kraft. På så sätt kommer de andra användarna att veta att tråden inte längre är aktuell och moderatorerna gå in och plocka bort låsta trådar ibland. Vi i Teamet hoppas at så många som möjligt använder sig av denna funktion, så inga annonser hänger kvar i onödan.

När en köpare kontaktar en försäljare om en produkt, bör köparen höra av sig igen inom 3 dygn, om ej annat överenskommits med försäljaren, annars har försäljaren rätt att sälja produkten till nästa person som anmält sitt intresse för produkten.

Länkning till huuto.net och andra nätauktions-sajter är förbjuden i Säljes-kategorin, dessa hör hemma i Reklam och Erbjudanden-kategorin.
Användarvisningsbild
Peetra
Kvalitetskontroll-tant
Kvalitetskontroll-tant
 
Inlägg: 7075
Blev medlem: 18 jun 2006, 17:33
Ort: The InterwebzÅtergå till Reklam och erbjudanden

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst