DC skor och "huppare" för skolbarn

Här kan medlemmarna på mammapappa.com fritt tipsa varandra om varor och tjänster, utan att de störa de som inte vill ha reklam. Den här gruppen kan användas även för valreklam. Självklart gäller reglerna för forumet i allmänhet även här.

Moderatorer: Peetra, IdaLotta, acasia

Kategoriregler
Det ska räcka med en tråd / firma eller sajt eller jippo, utom i undantagsfall. Läs även Trivselreglerna och Kategorireglerna

DC skor och "huppare" för skolbarn

Oläst inläggav Caima » 22 jan 2013, 13:12

Vill också ditt skolbarn ha DC-skor "som alla andra" har?

Hos oss på nätbuiken www.caima.fi har vi nu rea på alla höstens modeller: DC-skor i barnstorlekar kostar 47 €, 52 € och 59 €. I priset ingår porto för postpaket inom Finland. :tummenupp:

Gå och kolla: https://www.caima.fi/fi/muoti/dc/pojat-dc-kengat

Nätbutiken är på finska och ryska, men om du ringer eller mailar så betjänar vi även på svenska :nicka: Telefon: 010-321 7930 // e-post: info@caima.fi

Vi har också T-tröjor, skidjackor och -byxor, "huppare" och ett stort urval mössor av märket DC Shoes USA. Alla slalomjackor och huppare med foder är nu till nedsatt pris.

Caimas urval av DC skor och kläder för barn (130 - 170 cm) kommer att vara landets största i vår, när vårens nyheter kommer till försäljning!! :!:
Caima
 
Inlägg: 0
Blev medlem: 22 jan 2013, 12:13


Vha, läser vår statistik fel?!! är du inte medlem? Bli medlemÅtergå till Reklam och erbjudanden

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 9 gäster

cron