Delta i studie-alla får ett presentkort värt 50 euro.

Här kan medlemmarna på mammapappa.com fritt tipsa varandra om varor och tjänster, utan att de störa de som inte vill ha reklam. Den här gruppen kan användas även för valreklam. Självklart gäller reglerna för forumet i allmänhet även här.

Moderatorer: Peetra, IdaLotta, acasia

Kategoriregler
Det ska räcka med en tråd / firma eller sajt eller jippo, utom i undantagsfall. Läs även Trivselreglerna och Kategorireglerna

Delta i studie-alla får ett presentkort värt 50 euro.

Oläst inläggav kistrand » 10 okt 2013, 14:07

Vid statsvetenskapliga institutionen vid Åbo Akademi genomför vi som bäst en studie om internetdiskussion kring frågor relaterade till familjepolitik i Finland. Vi söker nu frivilliga deltagare till vår studie. Studien pågår i oktober men det aktiva deltagandet tar inte mer än ett par timmar i anspråk. Alla deltagare får ett presentkort värt 50 euro till en elektronikkedja (El-Giganten) och är med i utlottningen av en kryssning mellan Åbo och Stockholm med Viking Grace för två personer (måltider ingår).

Intresserad? Läs mer om vad studien handlar om och anmäl dig här: http://vp.abo.fi/dce Antalet deltagare som ryms med i studien är begränsat så det är först till kvarnen som gäller.

Mvh, Kim Strandberg
Forskare och docent i statskunskap
kistrand
 
Inlägg: 0
Blev medlem: 10 okt 2013, 13:52

Bli medlem, eller logga in! Medlemskap är gratis.Banner för våra hjärteinlägg

Återgå till Reklam och erbjudanden

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster