Ny föräldratidning med fokus på djup, närvaro och lyhördhet

Här kan medlemmarna på mammapappa.com fritt tipsa varandra om varor och tjänster, utan att de störa de som inte vill ha reklam. Den här gruppen kan användas även för valreklam. Självklart gäller reglerna för forumet i allmänhet även här.

Moderatorer: Peetra, IdaLotta, acasia

Kategoriregler
Det ska räcka med en tråd / firma eller sajt eller jippo, utom i undantagsfall. Läs även Trivselreglerna och Kategorireglerna

Ny föräldratidning med fokus på djup, närvaro och lyhördhet

Oläst inläggav Elovena » 04 jan 2014, 14:17

Har du tröttnat på glossiga mammatidningar som skriver mest om prylar och sömnmetoder? Nu lanseras en ny föräldratidning, NÄRA BARN, som sätter fokus på det närvarande och lyhörda föräldraskapet. I nyfikna reportage och intervjuer skriver vi om barn och föräldraskap, hälsa, kultur, miljö och världen. Vi vill inspirera genom texter och bilder som låter nya idéer ta form och som tillåter att egna funderingar landar bredvid någon annans.

Magasinet är planerat att komma ut med fyra nummer per år, med start i februari 2014. En helårsprenumeration ligger på 30,5 euro och då tillkommer porto på 18 euro för närvarande. Läs gärna tidningen blogg på http://www.narabarn.se/blogg och vi finns på FB också: http://www.facebook.com/narabarn.
Elovena
Mammapappa-proffs
Mammapappa-proffs
 
Inlägg: 619
Blev medlem: 09 feb 2008, 16:34

Bli medlem, eller logga in! Medlemskap är gratis.
Återgå till Reklam och erbjudanden

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster