Sida 1 av 1

Använd anonym-kontot för känsliga ämnen, -endast!

Oläst inläggPostat: 11 jan 2011, 21:45
av Peetra
Gäst och Anonym-inlägg som inte är av känslig art eller som innehåller vilken som helst form av länktips, kan avslås av moderatorerna. Moderatorerna är instruerade att alltid avslå inlägg med länkar, då de innebär en säkerhetsrisk. Det är till den moderators eget tycke huruvida anonyma inlägg godkänns eller ej. Diskussionerna om vad anonym-profilen och gästers inlägg kan vara bra för har varit mycket entydiga i att den inte är till för vardagliga ting. Är du osäker på dina barns vitaminer eller farbrors hunds klor, så är det helt upp till moderatorn, som råkar vara på plats då det kommer upp i moderationskön, ifall det publiceras. Diskussionsunderlag för detta finns i tråden Anonymprofilen och rätt användning av den.

Det tar inte många minuter att skapa ett eget nick. Allt du behöver är en e-postadress. Om du inte har en e-postadress, så kan du skapa en gratis t.ex. hos google. Personligt medlemskap på mammapappa är gratis och vi har aldrig sänt ut masspost eller givit vårt medlemsregister åt tredje part. (här ska det stå nåt tjusigt om att förbehålla sig för ändringar... Sedär, nu står det ju så! :nicka: ) Vi (det är i det här fallet jag och Tove) inaktiverar på begäran konton, om man inte längre vill vara med.

mvh Peetra och resten av moderatorskåren.

Re: Inga länkar, diskmaskiner eller bilar, tack!

Oläst inläggPostat: 14 jan 2011, 14:28
av Karl
Vaddå inte bilar? :clap: :sneaky:

Re: Inga länkar, diskmaskiner eller bilar, tack!

Oläst inläggPostat: 31 maj 2011, 18:59
av Peetra
Inga anonyma bilar. :bla:

Re: Inga länkar, diskmaskiner eller bilar, tack!

Oläst inläggPostat: 30 mar 2012, 15:12
av Lysmasken
Kunde man månne omformulera texten i rubriken? Jag tycker den är så förvirrande och oklar.. blir irriterad varje gång jag ser den :oops: :curse:

Re: Använd anonym-kontot för känsliga ämnen, -endast!

Oläst inläggPostat: 07 maj 2012, 21:07
av Lysmasken
Tack Peetra! Mycket bättre! :clap: